Vår Ångerrätt kort
Ångerrätt

Vänligen kontakta innan Han återvände NÅGRA Objekt.

Det LeverantörsguideDu LeverantörsguideDu är lämpligt attR konsumenten Styr leveransen FÖR attR kontrollera attR DETTA ÄR korrekt OCHj felfri. JAG klagomålet, de kundkontakter OCH GER information som LeverantörsguideDu LeverantörsguideDu är relevanta OCH orsaken till klagomål.


Retur Villkor

DU Kan-returnera produkten Företag Företag inom 30 dagar EFTER Leverans. Produkten Maste Vara i nyskick. Om produkten LeverantörsguideDu LeverantörsguideDu är förstört Eller använt produkten Skall Integre återbetalas. Se till attR inkludera kontaktinformation Med återvändande OCHj om möjligt, Vänligen Forse OSS Med Ett spårningsnummer. föreslår attR du Får Ett kvitto OCHj Ett paket-ID för avkastningen från leveransservice, eftersom Det Gör Det lättare ATT-Följa Returen OMs boxar Behövs.

Kommer ATT Göra en återbetalning AV stödberättigande Avkastning. Om du Har betalat via faktura, Kommer vi ATT behöva Ett bankkontonummer FÖR ATT överföra pengarna Tillbaka till. Det enklaste sättet LeverantörsguideDu LeverantörsguideDu är ATT e-posta den till OSS Tillsammans Med en Kort beskrivning AV släkt Ärende.


Återvänder Ett paket

Om-sv returnerad post Levereras Internationellt, Vänligen tydligt markera Paketet "ATER varor", tills attR undvika eventuella tullavgifter. LeverantörsguideDu LeverantörsguideDu är Integre ansvariga FÖR eventuella återvändande Tull avgifterna. Eventuella Avgifter som HAR Ansvaret FÖR Kunden.


Vill du Byta till SV Annan text AV- Samma Produkts?

E-post oss, ge DIN kundinformation, OCH BERÄTTA ATT du Kommer ATT Skicka Tillbaka produkten OCH DEN Storlek du Vill ha i utbyte.


Vill du Byta till SV Annan Produkts?

Returnera Varan du Har Fatt OCH Skicka Ett e-post BERÄTTA Vilken Produkter du Vill Istället.


Transportskada

Om produkten försvinner Eller Om du, Vid Mottagande, Markör ATT objektet HAR skadats Enligt förfrågnings Transporten Ska du omedelbart rapportera denna till oss.


Outlösta paket

För paket som Inte Har betalats i släkt postkontor Inom 14 dagar, förbehåller sig Ratten ATT ta ut en expeditionsavgift FÖR ATT Täcka returfrakten OCH frakt Företagens Administrativa kostnader.


Alla förfrågningar: info@lujjo.com